În data de 4 septembrie 2019 am publicat cererea de donații online, pentru a o putea ajuta pe familia Tankó, viața copiilor din această familie s-a schimbat radical după o tragedie tristă. Cei 5 copiii care și așa trăiau în condiții precare, au rămas orfani de tată. În lipsa tatălui, situația familiei s-a agravat și mai tare prin cheltuielile pentru începerea școlii, dar mai degrabă apropierea iernii a fost o problemă și mai grea pentru mama lor fără loc de muncă.

Cunoștințele familiei ne-au atras atenția asupra acestei situații iar după ce am vorbit cu familia, am publicat acțiunea de donații online, astfel ca din banii adunați să le putem cumpăra încălțăminte, bocanci, geci de iarnă și rechizite școlare pentru cei cinci copiii.

Suma propusă a fost de 2.500 lei, care s-a adunat într-un timp foarte scurt, mai concret într-o zi și jumătate. Le mulțumim din suflet tuturor donatorilor! Pentru copii am cumpărat rechizite școlare în valoare de 785,90 lei, alimente neperisabile în valoare de 526,15 lei. Pe lângă aceste lucruri le-am mai cumpărat cinci geci de iarnă, cinci bocanci de iarnă și cinci perechi de încălțăminte de toamnă-primăvară în valoare de 1193,5 lei.

Mama lor ne-a mulțumit emoționată pentru ajutorul imens, iar bucuria copiilor a fost de nedescris. Prin vestea acestei acțiuni, multe persoane au căutat familia și le-au oferit și alte donații. Acțiunea de donații s-a încheiat, și cu acest ajutor au reușit să iasă din impasul în care se aflau. Familia Tankó nu mai poate primi donații dar le mulțumește din suflet tuturor pentru ajutorul acordat.

Le mulțumim frumos tuturor pentru ajutorul acordat!