Sprijiniți fundația noastră cu 20% din impozitul pe venit: puteți alege dacă o parte din impozit plătiți statului, sau conform legii oferiți copiilor bolnavi și nevoiași!

În cazul în care firma dumneavoastră are venit și plătiți impozit pe venit, aveți posibilitatea conform legii Nr. 32 din 1994, ca 20% din impozitul pe venit sau 7,5‰ din cifra de afaceri să o oferiți unei asociații non-profit.

Nu vă costă în plus cu nimic însă pentru o fundație este un ajutor enorm.

Principalul scop al Fundației Juventutii este sprijinirea copiilor bolnavi și nevoiași. Despre scopul fundației apăsând AICI veți putea afla mai multe detalii.

Întregul proces pe scurt este în felul următor:

Primul pas

Decide cărei asociații non-profit dorești să îi oferi ajutorul tău. Nu uita, poți face sponsorizări deductibile  numai entităţilor nonprofit şi unităţilor de cult înregistrate în Registrul entităților/unităților de cult, la data încheierii contractului de sponsorizare. Fundația Juventutti este înregistrată din 05.04.2019, verifică AICI.

Al doilea pas

Consultați-vă cu contabilul dumneavoastră despre dorința de a ajuta asociația non-profit și definiți suma optimă pentru impozitul pe venit de 20% (sau 7,5‰ din cifra de afaceri).

Al treilea pas

Se încheie un contract de sponsorizare între sponsor și fundația care urmează să fie sponsorizată. Contractul poate fi descărcat de AICI. În contract trebuie să apară suma sponsorizată și data îndeplinirii sponsorizării. Acesta este un pas foarte important deoarece numai pe baza contractului și a dovezii de plată va putea fi eligibilă această sponsorizare în acest trimestru.

Rezumând acest articol vă invităm să oferiți sponsorizare, deoarece firma dumneavoastră nu va avea cheltuieli în plus, dar pentru societate, în special pentru copii putem oferi împreună un trai mai bun, educație, chiar și sănătate. Acest gând bun să vă îndrume în deciziile luate în privința donațiilor.

Află AICI ce beneficii ai dacă sponsorizezi Fundația Juventutti!

Doresc să fiu sponsor

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru sprijinul Dvs.!

Conform legislaţiei Codului de Procedură Fiscală, Legea 571/2003, articolul 57, punctul (4) fiecare cetăţean care realizează un venit, are posibilitatea să dispună asupra destinaţiei sumei de 2% din impozitul pe venit, şi să doneze asociaţiilor civile, ale căror activităţi vrea să susţină.
Defapt dumneavoastră puteţi decide care va fi destinaţia sumei de 2% din valoarea impozitului pe venit plătit de dumneavoastră.
De ce să oferiţi cei 2% din impozitul pe venit Fundaţiei Juventutti?

  • ne ajutaţi la derularea cu succes a programelor pentru ocrotirea sănătăţii copiilor
  • nu înseamnă cheltuieli în plus pentru Dvs.
  • nu înseamnă venituri mai mici pentru Dvs.
  • participaţi la un act caritativ
  • nu vă dezavantajează
  • contribuiţi la utilizarea optimă a impozitului plătit în buget

Cei 2% din impozitul pe venit puteţi oferi Fundației Juventutti astfel:
A.) În cazul în care venitul Dvs. rezultă numai din salariu, completaţi formularul 230. (“Cerere privind destinaţia sumei reprezentând până la 2% din impozitul anual”)
La punctul I. din cererea 230 trebuie completat cu datele personale, iar la punctul al II. cu datele fundaţiei. Dacă suma oferită pentru donaţie nu este cunoscută, rubrica respectivă trebuie lăsată necompletată urmând să fie completată de Agentia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF).
Formularul 230 poate fi descărcat de pe site-ul nostru, fiind deja completat cu următoarele date:


B.) În cazul în care dumneavoastră, pe lângă salariu realizaţi şi alte venituri (drepturi din activitate intelectuală, cedarea folosinţei bunurilor, profesii libere) atunci trebuie completată formularul_200.
Formularul completat trebuie predat personal sau trimis prin poştă la sediul Agentiei Fiscale (ANAF) sau către angajaţii fundaţiei noastre.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru sprijinul Dvs.!

Și Dvs. puteți contribui la succesul activității Fundației dacă susțineți financiar activitățile noastre. Susțineți fundația noastră donând prin card bancar, prin câteva clickuri în 1-2 minute, comod, sigur, de acasă.

Donezi 

În cazul în care doriți să vedeți campaniile actuale și doriți să contribuiți la vindecarea unui copil, faceți click AICI.

Cu ajutorul donației prin card bancar fundația noastră poate beneficia în timp foarte scurt de suma oferită de Dvs., și astfel în cazul unor evenimente critice putem asigura ajutor rapid copiilor bolnavi și/sau nevoiași.

Informații utile privind platforma de donații online de pe pagina noastră de web

Pe pagina noastră de web donația online funcționează prin sistemul EuPlătesc.ro. Comisioanele aferente donației online sunt suportate de fundația noastră, deci copilul sau cauza desemnată va beneficia mereu și în întregime de suma donată de Dvs..

Donația prin card bancar de pe pagina noastră este o operațiune unică, deci suma selectată de Dvs. va fi virată numai o singură dată fundației noastre.

Partea accesibilă fundației noastre din datele personale colectate pe parcursul donației prin formularul pus la dispoziție este tratată confidențial și în conformitate cu reglementările GDPR. În vederea posibilității publicării uletrioare al rezultatului campaniei de strângere de fonduri aceste date sunt colectate, prelucrate, însă nu le publicăm, și nici nu le divulgăm în nici un caz unor terțe persoane. Sistemul informatic al paginii EuPlătesc.ro protejează datele personale ale utilizatorilor, și supraveghează siguranța operațiunilor, tranzacțiilor efectuate.

La rândul ei fundația ține evidența donațiilor, iar în caz de tranzacție greșită, diferențe vă rugăm nu ezitați să luați legătura cu personalul Fundației Juventutti.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru sprijinul Dvs.!

Suportă-ne activitatea
prin donație online