Ați fost abuzat vreodată la școală? Dacă răspunsul este nu, atunci sunteți norocoși. Scopul nostru este să ne asigurăm că fiecare copil întrebat să poată răspundă astfel. Susțineți-ne activitatea ca scopul nostru să devină realizabil!

ȘTIAȚI CĂ DE ACUM ÎNAINTE PUTEȚI SĂ NE SUSȚINEȚI PE O DURATĂ DE 2 ANI? După modificarea legii făcută în 2020 puteți decide să ne susțineți timp de 2 ani. În cazul acesta, în formularul nou trebuie să marcați intenția dumneavoastră (mai jos vă explicăm procedura), astfel încât formularul 230 trebuie completat doar în fiecare al doilea an.

De ce să oferiți cei 3,5% din impozitul pe venit Fundației Juventutti?

• ne ajutați la derularea cu succes a programelor pentru ocrotirea sănătății copiilor și a programelor de prevenție,

• participați la un act caritativ,

• nu înseamnă cheltuieli în plus pentru dumneavoastră,

• nu înseamnă venituri mai mici pentru dumneavoastră,

• contribuiți la utilizarea optimă a impozitului plătit la bugetul de stat.

Conform legii, fiecare cetățean care are venit, poate alege să redirecționeze o parte din impozitul pe venit către organizații, ale căror activități doresc să o susțină. Dacă decideți să ne susțineți, atunci o puteți face în felul următor:

Descărcați formularul 230 completat deja cu datele noastre de AICI și completați cererea după pașii următori:

Pasul 1: printați formularul 230 și completați punctul I. cu datele dvs. de identificare.

Pasul 2: lăsați punctul II.1 necompletat. la punctul II.2., puteți decide dacă doriți să redirecționți o parte din impozitul de venit timp de 2 ani și marcați cu X căsuța corespunzătoare. Această rubrică conține datele Fundației noastre și suma care va fi donată. Dacă suma nu vă este cunoscută, rubrica respectivă trebuie lăsată goală, urmând să fie completată de Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF).

Pasul 3: Semnați în partea de jos a paginii la „Semnătura contribuabil”. Trimiteți formularul prin poștă ca recomandată la ANAF sau predați-l la biroul nostru aflat în Miercurea Ciuc, str. Kőrösi Csoma Sándor nr. 2.

Dacă doriți, să completați formularul online, o puteți face pe ACEASTĂ PAGINĂ, astfel încât la final tot ce trebuie să faceți este să printați, să semnați și să trimiteți formularul completat.

Dacă aveți nevoie de ajutor, contactați-ne!

Nu uitați, termenul de limită pentru predare este 25 mai 2021.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru sprijinul dvs.!

Azi avem nevoie de Dumneavoastră! Cu ajutorul dvs. putem să luăm măsuri împotriva violenței în școli. Știați că în România fiecare al doilea copil este abuzat la școală? Ajutați-ne, ca în școlile județului Harghita să nu mai fie niciun copil abuzat.

Sprijiniți fundația noastră cu 20% din impozitul pe venit sau cu o parte din acesta: conform legii Nr. 32 din 1994, puteți decide ca 20% din impozitul pe venit sau 0,75% din cifra de afaceri să o plătiți la stat sau, potrivit legii, să o oferiți în scopul organizării programelor preventive anti-bullying pentru școli! Pentru dvs. nu vă costă nimic în plus, însă pentru noi este un ajutor enorm.

Sponsorizarea este un proces simplu, în trei pași:

Primul pas

Decideți dacă vreți să susțineți experții noștri în activitatea lor împotriva abuzului în școli. Nu uitați, puteți face sponsorizări deductibile  numai entităţilor nonprofit şi unităţilor de cult înregistrate în Registrul entităților/unităților de cult, la data încheierii contractului de sponsorizare. Fundația Juventutti este înregistrată din 05.04.2019, verificați AICI.

Al doilea pas

Consultați cu contabilul dvs. și definiți suma optimă pentru sponsorizare. Cum ține și proverbul: puțin cu puțin se face mult!

Al treilea pas

Se încheie un contract de sponsorizare între compania dvs. și fundația noastră. În contract trebuie să apară suma sponsorizată și data îndeplinirii sponsorizării. Acesta este un pas foarte important deoarece numai pe baza contractului și a dovezii de plată va putea fi eligibilă această sponsorizare. Contractul-cadru poate fi descărcat de AICI

Faceți o schimbare pozitivă ca cât mai mulți copii să aibă șansa să învețe într-un mediu sănătos. Noi vă asigurăm, că 100% din suma oferită îl investim în dezvoltarea copiilor. În această poveste fiecare parte câștigă: firma dvs. nu va avea cheltuieli în plus iar noi putem rula programul nostru.

Aflați AICI ce beneficii aveți dacă sponsorizați Fundația Juventutti!

Doresc să fiu sponsor

  mulțumim pentru încrederea acordată și pentru sprijinul Dvs.!

  Puteți contribui la succesul activității Fundației, dacă susțineți financiar activitățile noastre. Susțineți fundația noastră donând bani prin card bancar, prin câteva clickuri, în 1-2 minute, comod, sigur, de acasă AICI.

  În cazul în care doriți să vedeți campaniile actuale și doriți să contribuiți la vindecarea unui copil, faceți click AICI.

  Informații utile privind platforma de donații online de pe pagina noastră de web

  Pe pagina noastră de web donația online funcționează prin sistemul EuPlătesc.ro. Comisioanele aferente donației online sunt suportate de fundația noastră, deci copilul sau cauza desemnată va beneficia mereu și în întregime de suma donată de dvs.

  Donația prin card bancar de pe pagina noastră este o operațiune unică, deci suma selectată de dvs. va fi virată numai o singură dată fundației noastre. Partea accesibilă fundației noastre din datele personale colectate pe parcursul donației prin formularul pus la dispoziție este tratată confidențial și în conformitate cu reglementările GDPR. În vederea posibilității publicării ulterioare al rezultatului campaniei de strângere de fonduri aceste date sunt colectate, prelucrate, însă nu le publicăm, și nici nu le divulgăm în nici un caz unor terțe persoane. Sistemul informatic al paginii EuPlătesc.ro protejează datele personale ale utilizatorilor, și supraveghează siguranța operațiunilor, tranzacțiilor efectuate.

  La rândul ei Fundația ține evidența donațiilor, iar în caz de tranzacție greșită sau diferențe vă rugăm să luați legătura cu personalul Fundației Juventutti.

  Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru sprijinul dvs.!

  Suportă-ne activitatea
  prin donație online