Lázár Tímea – președinte

A absolvit în domeniul financiar bancar, dar nu a lucrat niciodată în domeniu. Sarcinile administrative și de organizare sunt preferatele sale, dar nu poate fi descurajat de provocări noi, îi place să învețe lucruri noi. Pune mare preț pe sinceritate, corectitudine, punctualitate și respect. Iubește drumețiile, este pasionată de cărțile bune și de Ford Mustang.


Hasenec Irénke și József – traducători

Își petrec tot timpul liber împreună, le plac drumețiile și plimbările. Au doi akita minunați: Maya și Aiko își adoră stăpânii. Creativitatea și descoperirea lucrurilor noi întotdeauna este o experiență nouă pentru ei. Punctualitatea, atenția, a fi respectuos sunt câteva din virtuțile lor.


Kajcsa Kriszta – traducător

Graduate student of International Relations and European Studies, she takes part in youth organizations as well as talent development programs, because it is important for her to develop individuality and talent. Her goal in life is to get the most out of herself, to continually improve herself, and thereby benefit others.


Antal Orsolya – colaborator Erőd

Studentă la Școala Postliceală de Medicină Louis Pasteur. Iubește voluntariatul pentru că poate întâlni oameni noi, își poate forma opinii precum șiprieteni noi, și poate deveni membru al unei echipe. Ea crede că tot ce va învăța ca și vontar îi va fi folositor în profesia ei din viitor. Îi place să își petreacă timpul liber în aer liber cu o carte bună, dar nici nu neglijează noile aventuri.


Szimma Henrietta – traducătoare

A studiat limbi moderne aplicate Germană-Engleză în Brașov și Cluj-Napoca. Lucrează pe postul de asistent analist la o companie multinaţională şi este traducător liber-profesionist. Consideră că dacă poate oferi fundației traduceri fără a cere nimic în schimb, acest efort îi va fi răsplătit prin recunoștință, plăcere, succes și dobândirea cunoștințelor practice.

Ladó Kriszta – colaborator Erőd

Este studentă la psihologie, în Cluj-Napoca. Consideră ca voluntariatul este o experiență foarte bună, care îi completează studiile universitare. Este important pentru ea să dezvolte intelectual copiii. Îi place să călătorească, să planifice și este o persoană hotărâtă. Crede că cel mai important lucru în viață este respectul, recunoașterea și atenția față de ceilalți.

Szende
Tankó Szende – colaborator Erőd

Cetățean al „Orașului comorilor” a studiat geografia și dezvoltarea regională timp de 3 ani. O umple de bucurie când se află în preajma copiilor și o încurajează și mai mult să exploreze planetele, stelele, țările și toate hărțile existente cu ei. Încearcă constant și precis să-și îndeplinească îndatoririle. În timpul ei liber îi place să citească poezii și … ei bine … a little party never killed nobody.

Lacika
Nagy László – traducător

Mândru locuitor din Lunca de Sus, îi place muzica, jocurile video și limba engleză. Încearcă să ajute oricând este posibil, dar fiind o persoană cu dizabilități și care depinde de un cărucior, îi este imposibilă posibilitatea de a ajuta în treburile fizice. El vrea să urmărească traducerea ca o carieră, chiar dacă alte limbi par să fie o provocare pentru el.

Borsos Ágota – traducătoare

Fiind studentă la facultăţile de traducere şi psihologie, se folosește de ocaziile când poate să-i ajute pe ceilalți și să dobândească în același timp și experiență. Consideră că în zilele noastre noțiunea de a ajuta este interpretată greșit, parcă ar însemna sacrificiu de sine, compromis, deși toți avem extra resurse pe care le putem împărți cu ceilalți. „Îmbunătățirea unei situații, reducerea unei sarcinii, rezolvarea unei probleme, înveselirea cuiva nu e obligatoriu, dar de ce nu o facem?”

Albert Edina-Barbara – colaborator Erőd

A studiat pedagogia de învățătoare primară și preșcolară, și vrea să devină învățătoare. Îi plac copiii și natura, și este interesată în plante medicinale și arte plastice. Se consideră o persoană creativă și deschisă, căruia îi place experiențele noi. Crede că este foarte important să păstreze curiozitatea în copiii.

Kata
Kocsis Kata – colaborator Erőd

A ajuta oamenii, face parte din viața sa, chiar și înainte de a deveni voluntar. Îi place să ofere, să asculte, să fie un sprijin sufletesc, şi asta pentru ea, e o mare bucurie. O interesează tot ce ține de arta plastică, design grafic, dans şi muzică. În timpul liber îi place să citească.


Szabó Ildikó – colaborator Erőd

A absolvit la profil de limba engleză-franceză. Adoră provocările noi, deoarece în acest mod poate să se cunoască și mai bine pe ea însăși. Când se află printre copii, simte o reîncărcare totală. Crede că ei sunt cei mai cinstiți oameni și totodată că avem foarte multe de învățat de la ei, cum ar fi de exemplu dragostea fără margini. Adoră să călătorească cu soțul ei, mai ales cu motocicleta. Cele mai importante valori pentru ea sunt dragostea și sinceritatea.


Máthé Nóra – colaborator ERŐD

A urmat cursurile la Cluj-Napoca. Încă din copilărie visa să predea și să se ocupe de copii. Deja în timpul școlii generale a început activitățile voluntare, fiind voluntar la asociația locală de tineret și în prezent. Crede că generația ei are rol de influență și este răspunzătoare pentru îndrumarea generațiilor mai tinere. Își petrece timpul liber cu prietenii și cu cărți de poezii. Este o mare admiratoare a cărților Harry Potter.

3
Tankó-Molnár Emőke – coordonator caritativ

A terminat facultatea de psihologie, teologie şi consiliere. Este foarte preocupată de sănătatea și starea psihologică a copiilor. Îi place să facă planuri, să meargă în excursii la munte, să fie voluntară și să deseneze.
Este foarte punctuală, îi place să fie apreciată, apreciază sinceritatea și îi place să petreacă timp de calitate cu persoanele din jur.

Albișoru Armand – consultant, referent social

Licențiat în psihologie, și momentan își urmează studiile superioare tot în lumea psihologiei. Iubește artele, să creeze, să aducă culoare pe pânză și în viețile oamenilor, îi place să încerce activități noi. A dobândit multă experiență prin activitățile de voluntariat. Acceptarea, răbdarea, grija și momentele vesele sunt foarte importante pentru el.

3
Balázs Brigitta – referent relații publice, formator

Specialistă în comunicare cu experiență și voluntariat în domeniul social, considerând ca valoare principală: familia. Creativitatea și afecțiunea personală iese în evidență prin organizarea și desfășurarea evenimentelor caritative. Se interesează de artă digitală și se consideră o persoană cu gândire creativă. Apreciază metodele educative nonconformiste și crede că totul poate fi învățat prin jocuri. Desfășoară o activitate de cercetaș de peste 20 ani.

Éva
Benedek Éva – colaborator ERŐD

Acordarea de asistență a fost întotdeauna o parte a vieții ei. A putea dărui are un efect energizant pentru ea. Este membră a unui grup care oferă servicii de consiliere psihologică de urgență, unde de a fi un bun ascultător e o mare virtute. Prin activitățile sale la radio, dar și prin muzică, dorește să le ofere oamenilor. Își petrece timpul liber în liniște, cu scopul de a-și dezvolta valorile interne. Fiind mamă a trei copii, are mereu diverse preocupări.

Erdély Katalin – administrator web

Deține o diplomă universitară în informatică economică, facultate absolvită la Miercurea-Ciuc. Întotdeauna a fost important pentru ea să poată ajuta cât mai mulți oameni. Ea crede că toți oamenii se nasc cu un scop pe Pământ și consideră că este important să găsească acest scop. În timpul liber ii plac plimbările în natură. Îi plac surprizele, lucrurile noi. Cele mai importante valori sunt onestitatea și determinarea.

Fii și tu colega noastră!
Devin-o voluntar!