Hasenec Tímea – președinte

Președintele Fundației, proprietar de firmă. Îi place să i se spună Timi. Timpul liber și-l petrece cu partenerul. Îi plac vara, munții, romanele de aventură și mașinile sport. Cea mai mare temere a ei este pierderea unei persoane dragi. Animalul ei de companie este o broscuță țestoasă, pe care o cheamă Teki. Pune mare preț pe sinceritate, corectitudine, grijă și respect reciproc.

3
Tankó Emőke – coordonator caritativ

A terminat facultatea de psihologie, teologie şi consiliere. Este foarte preocupată de sănătatea și starea psihologică a copiilor. Îi place să facă planuri, să meargă în excursii la munte, să fie voluntară și să deseneze.
Este foarte punctuală, îi place să fie apreciată, apreciază sinceritatea și îi place să petreacă timp de calitate cu persoanele din jur.

3
Balázs Brigitta – coordonator caritativ

Specialistă în relații publice, cu experiență de voluntariat și de muncă în domeniul social. Familia constituie cea mai mare valoare pentru ea. Se simte cel mai bine când are ocazia să învețe, să creeze și să organizeze evenimente. Este interesată de artele digitale. Domeniul ei preferat este planificarea și organizarea campaniilor de strângere de fonduri. Pune mare preț pe corectitudine, respect și protecția mediului înconjurător. Este cercetaș de 19 ani.


Hasenec Irénke și József – traducători

Își petrec tot timpul liber împreună, le plac drumețiile și plimbările. Au doi akita minunați: Maya și Aiko își adoră stăpânii. Creativitatea și descoperirea lucrurilor noi întotdeauna este o experiență nouă pentru ei. Punctualitatea, atenția, a fi respectuos sunt câteva din virtuțile lor.


Antal Orsolya – colaborator Erőd

Studentă la Școala Postliceală de Medicină Louis Pasteur. Iubește voluntariatul pentru că poate întâlni oameni noi, își poate forma opinii precum șiprieteni noi, și poate deveni membru al unei echipe. Ea crede că tot ce va învăța ca și vontar îi va fi folositor în profesia ei din viitor. Îi place să își petreacă timpul liber în aer liber cu o carte bună, dar nici nu neglijează noile aventuri.


Szimma Henrietta – traducătoare

A studiat limbi moderne aplicate Germană-Engleză în Brașov și Cluj-Napoca. Lucrează pe postul de asistent analist la o companie multinaţională şi este traducător liber-profesionist. Consideră că dacă poate oferi fundației traduceri fără a cere nimic în schimb, acest efort îi va fi răsplătit prin recunoștință, plăcere, succes și dobândirea cunoștințelor practice.


Szabó Ildikó – colaborator Erőd

A absolvit la profil de limba engleză-franceză. Adoră provocările noi, deoarece în acest mod poate să se cunoască și mai bine pe ea însăși. Când se află printre copii, simte o reîncărcare totală. Crede că ei sunt cei mai cinstiți oameni și totodată că avem foarte multe de învățat de la ei, cum ar fi de exemplu dragostea fără margini. Adoră să călătorească cu soțul ei, mai ales cu motocicleta. Cele mai importante valori pentru ea sunt dragostea și sinceritatea.


Máthé Nóra – colaborator ERŐD

A urmat cursurile la Cluj-Napoca. Încă din copilărie visa să predea și să se ocupe de copii. Deja în timpul școlii generale a început activitățile voluntare, fiind voluntar la asociația locală de tineret și în prezent. Crede că generația ei are rol de influență și este răspunzătoare pentru îndrumarea generațiilor mai tinere. Își petrece timpul liber cu prietenii și cu cărți de poezii. Este o mare admiratoare a cărților Harry Potter.

Ladó Kriszta – colaborator Erőd

Este studentă la psihologie, în Cluj-Napoca. Consideră ca voluntariatul este o experiență foarte bună, care îi completează studiile universitare. Este important pentru ea să dezvolte intelectual copiii. Îi place să călătorească, să planifice și este o persoană hotărâtă. Crede că cel mai important lucru în viață este respectul, recunoașterea și atenția față de ceilalți.

Szende
Tankó Szende – colaborator Erőd

Cetățean al „Orașului comorilor” a studiat geografia și dezvoltarea regională timp de 3 ani. O umple de bucurie când se află în preajma copiilor și o încurajează și mai mult să exploreze planetele, stelele, țările și toate hărțile existente cu ei. Încearcă constant și precis să-și îndeplinească îndatoririle. În timpul ei liber îi place să citească poezii și … ei bine … a little party never killed nobody.

Lacika
Nagy László – traducător

Mândru locuitor din Lunca de Sus, îi place muzica, jocurile video și limba engleză. Încearcă să ajute oricând este posibil, dar fiind o persoană cu dizabilități și care depinde de un cărucior, îi este imposibilă posibilitatea de a ajuta în treburile fizice. El vrea să urmărească traducerea ca o carieră, chiar dacă alte limbi par să fie o provocare pentru el.

Kata
Kocsis Kata – colaborator Erőd

A ajuta oamenii, face parte din viața sa, chiar și înainte de a deveni voluntar. Îi place să ofere, să asculte, să fie un sprijin sufletesc, şi asta pentru ea, e o mare bucurie. O interesează tot ce ține de arta plastică, design grafic, dans şi muzică. În timpul liber îi place să citească.

Erdély Katalin – administrator web

Deține o diplomă universitară în informatică economică, facultate absolvită la Miercurea-Ciuc. Întotdeauna a fost important pentru ea să poată ajuta cât mai mulți oameni. Ea crede că toți oamenii se nasc cu un scop pe Pământ și consideră că este important să găsească acest scop. În timpul liber ii plac plimbările în natură. Îi plac surprizele, lucrurile noi. Cele mai importante valori sunt onestitatea și determinarea.

Zoli
Vizoli Zoltán – fundraiser

Motto-ul lui este: „Să-i ajutăm pe alții! Pentru că și ceilalți suntem noi.” – Martin Luther. A făcut cunoștință cu voluntariatul în 2000. Timp de 2 ani, a făcut naveta între Tulgheș și Târgu Mureș la sfârșit de săptămână și a contribuit cu munca lui ca voluntar paramedic. Îi place să-și petreacă timpul liber prin munți și să surprindă prin fotografii minunile naturii.

Fii și tu colega noastră!
Devin-o voluntar!