Hasenec Tímea – președinte

Președintele Fundației, proprietar de firmă. Îi place să i se spună Timi. Timpul liber și-l petrece cu partenerul. Îi plac vara, munții, romanele de aventură și mașinile sport. Cea mai mare temere a ei este pierderea unei persoane dragi. Animalul ei de companie este o broscuță țestoasă, pe care o cheamă Teki. Pune mare preț pe sinceritate, corectitudine, grijă și respect reciproc.

3
Tankó Emőke – coordonator caritativ

A terminat facultatea de psihologie, teologie şi consiliere. Este foarte preocupată de sănătatea și starea psihologică a copiilor. Îi place să facă planuri, să meargă în excursii la munte, să fie voluntară și să deseneze.
Este foarte punctuală, îi place să fie apreciată, apreciază sinceritatea și îi place să petreacă timp de calitate cu persoanele din jur.


Géczi Renáta – manager strângere fonduri

Specialist în domeniul științelor comunicării, cu experiență în management de talent și de proiect. Îi place să planifice, să organizeze, să călătorească și să gătească. O interesează psihologia. Punctualitatea, respectul reciproc, atenția față de cei din jur, buna voință și pozitivitatea sunt câteva dintre calitățile cele mai importante pentru ea.

3
Balázs Brigitta – coordonator caritativ

Specialistă în relații publice, cu experiență de voluntariat și de muncă în domeniul social. Familia constituie cea mai mare valoare pentru ea. Se simte cel mai bine când are ocazia să învețe, să creeze și să organizeze evenimente. Este interesată de artele digitale. Domeniul ei preferat este planificarea și organizarea campaniilor de strângere de fonduri. Pune mare preț pe corectitudine, respect și protecția mediului înconjurător. Este cercetaș de 19 ani.

3
Nagy-Kercsó Katalin – secretară

Specialist în marketing și sociolog. Îi place să ducă la bun sfârșit ceea ce începe, și de asemenea îi place să se implice în ceea ce face cu toată inima, de regulă ceea ce oferă, așteaptă să și primească în schimb. Orice experiență îi oferă ceva din care poate învăța, iar asta e un factor motivațional pentru ea. Tânără, neliniștită și îndrăgostită de aventuri și experiențe noi. Unul din cele mai importante lucruri este respectul reciproc, corectitudinea, atitudinea pozitivă față de oameni și lucruri. Îi place să își exprime creativitatea prin machiaj.


Hasenec Irénke și József – traducători

Își petrec tot timpul liber împreună, le plac drumețiile și plimbările. Au doi akita minunați: Maya și Aiko își adoră stăpânii. Creativitatea și descoperirea lucrurilor noi întotdeauna este o experiență nouă pentru ei. Punctualitatea, atenția, a fi respectuos sunt câteva din virtuțile lor.


Antal Orsolya – colaborator Erőd

Studentă la Școala Postliceală de Medicină Louis Pasteur. Iubește voluntariatul pentru că poate întâlni oameni noi, își poate forma opinii precum șiprieteni noi, și poate deveni membru al unei echipe. Ea crede că tot ce va învăța ca și vontar îi va fi folositor în profesia ei din viitor. Îi place să își petreacă timpul liber în aer liber cu o carte bună, dar nici nu neglijează noile aventuri.


Szimma Henrietta – traducătoare

A studiat limbi moderne aplicate Germană-Engleză în Brașov și Cluj-Napoca. Lucrează pe postul de asistent analist la o companie multinaţională şi este traducător liber-profesionist. Consideră că dacă poate oferi fundației traduceri fără a cere nimic în schimb, acest efort îi va fi răsplătit prin recunoștință, plăcere, succes și dobândirea cunoștințelor practice.


Szabó Ildikó – colaborator Erőd

A absolvit la profil de limba engleză-franceză. Adoră provocările noi, deoarece în acest mod poate să se cunoască și mai bine pe ea însăși. Când se află printre copii, simte o reîncărcare totală. Crede că ei sunt cei mai cinstiți oameni și totodată că avem foarte multe de învățat de la ei, cum ar fi de exemplu dragostea fără margini. Adoră să călătorească cu soțul ei, mai ales cu motocicleta. Cele mai importante valori pentru ea sunt dragostea și sinceritatea.

Fii și tu colega noastră!
Devin-o voluntar!