És sikerült! Barbara családja nemsokára átveheti a beszédprocesszor és az implantátum működéséhez szükséges kiegészítő eszközökre összegyűjtött adományt: összesen 3500 lejjel járult hozzá a jó szándékú adományozók közössége Barbara életének könnyebbé tételéhez és ahhoz, hogy a kislány folyamatosan, megszakítások nélkül hallhassa a világ hangját. Az online bankkártyás adományozással és banki átutalással összesen 1301,60 lej gyűlt össze, amit Alapítványunk kiegészített még 2198,40 lejjel, a 2018-as évi jövedelemadók 2%-nak felajánlásaiból, amit ezúton is nagyon köszönünk mindenkinek! A kis Barbara történetének folytatásáról még a közeljövőben beszámolunk. Hálásan köszönjük mindenkinek!
_______________________________________________

A három éves kilenc hónapos Barbarának újra szüksége van a segítségünkre!

„Kislányunk, Barbara 2015-ben született, kétoldali súlyos idegi tipúsú halláskárosodással. Egy éves és három hónapos volt, amikor megműtötték, azóta bal oldali cochleáris implantátuma van. Ez az implantátum biztosít Barbarának természetes hallást, enélkül és a hozzá tartozó külső beszédprocesszor nélkül semmit nem érzékelne a világ hangjából. Barbara beszéde jelenleg nagyon jól fejlődik, járunk logopédushoz is, és napról-napra egyre több szót mondogat utánunk, de sajnos nem tudjuk teljesen megszakítások nélkül használni a beszédprocesszort, mert amikor az akkumulátor töltődik, vagy amikor a kislány épp fürdik, esetleg ha játék közben leesik a készülék, a világ teljesen elcsendesedik ismét számára. Ezekre a helyzetekre már lehet találni különböző kiegészítőket és eszközöket, hogy a folyamatos hallás biztosítva legyen, a külső készülék biztonságosan rögzíthető legyen, vagy vízben is használhatóvá váljon, de ezek nagyon költségesek, és családunk jelenlegi anyagi helyzete nem teszi lehetővé, hogy a szükséges kiegészítőket megvásároljuk. Szeretnénk mindent megtenni a kicsi lányunk hallásáért, hogy teljes életet élhessen ő is: hogy ő is hallhassa a fürdés közbeni licsi-pocsizást, a víz csobogó hangját, hogy a játék felhőtlen lehessen számára bármikor, hogy a beszédében tovább fejlődhessen és folyamatosan hallhasson.”

Barbara szülei az implantátum és beszédprocesszor megfelelő működéséhez szükséges tartozékok és kiegészítő eszközök megvásárlását lehetővé tévő pénzösszeg összegyűjtésében kérik segítségünket, ami megközelítőleg 3500 lejbe kerül.

Ha segíteni szeretne Barbarának, kattintson az “Adományozok” gombra!