La fel ca și anul trecut, și anul acesta dorim să dăruim micul dejun de Paște familiilor nevoiașe din Miercurea Ciuc și din împrejurimi, celor care fără ajutorul nostru nu ar putea să le ofere copiilor un mic dejun în dimineața de Paște.
În această dimineață parcă și laptele cu cacao pare mai dulce, gustul de șuncă proaspătă pare mai special ca altădată, ouăle, legumele proaspete, cozonacul moale au un gust de neuitat. Acum depinde și de noi dacă micul dejun de Paște va fi de neuitat pentru acești copiii sau va fi fără nicio schimbare.

Donațiile adunate pe platforma online vor fi folosite în totalitate pentru micul dejun de Paște oferit celor 25 de familii nevoiașe din Miercurea Ciuc și împrejurimi, astfel aproape 90 de copiii sigur vor avea bunătățuri în dimineața de Paște. Vom achiziționa ouă, șuncă afumată, cașcaval, lapte, cacao, ciocolată, unt, gem, pateu, salam, ridichi, castraveți, ardei, ceapă verde, banane, clementine, iepurași de ciocolată, ouă de ciocolată, pâine și cozonac, care vor ajunge înainte de Paște la familiile cu mulți copii.

Cunoaștem bine situația acestor familii, știm că acest lucru este de mare ajutor pentru ei. Ajută și tu dacă poți, să le putem oferi cu drag acestor copiii un mic dejun de Paște de neuitat.

Dacă doriți să donați, dar nu aveți posibilitatea s-o faceți online, cu card bancar, mai jos găsiți datele bancare ale fundației:

 

 

Fundația „Juventus” Alapítvány
RO29BTRL 0210 1205 2417 56XX
Banca Transilvania Miercurea Ciuc
Observații: Mic dejun