Să îi ajutăm împreună pe copii familiei Ambrus!

Consiliul local împreună cu școala din Mădăraș și-au unit forțele pentru o familie apăsată de multe greutăți, iar fundația noastră a decis să li se alăture. Din păcate șase copii minori au rămas fără casă, iar acum au mare nevoie de ajutor. Scopul nostru este să adunăm 5000 de lei pentru a le putea asigura prânzul copiilor pe o perioadă de trei luni.

Din anul 2018 tatăl lor care este pensionar cu handicap, își crește singur copii în condiții foarte grele. În prezent șase copii sunt minori, unul are peste optsprezece ani, și cu toții  locuiesc în prezent într-o cazare temporară. Al optulea copil al familiei a devenit mămică, crescându-și bebelușul.

Familia  se află într-o situație financiară foarte grea și drept consecință, situația lor s-a agravat și mai mult în cursul anilor. Familia a fost nevoită să se mute de acasă fiindcă casa în care locuiau reprezenta un pericol fizic și putea afecta sănătatea copiilor.

Atât comitetul de anchetă local, cât și reprezentanții de la Protecția Copilului au hotărât că trebuie găsită o cale pentru remedierea situației, care să nu despartă familia, fiindcă chiar dacă au lipsuri financiare, sunt o familie care se apreciază reciproc și se iubesc.

Școala din Mădăraș le-a oferit clădirea afterschool pentru a caza temporar familia până când se va găsi o soluție pentru a putea merge din nou acasă.

În momentul de față, familia își plătește prânzul cald din alocația socială a copiilor.

Consiliul Local a lansat o donație pentru a remedia situația casei familiei pentru ca aceștia să se poată întoarce cât mai repede acasă.

Scopul nostru este să adunăm 5000 de lei pentru a le asigura un prânz cald timp de trei luni membrilor familiei Ambrus.

Cine dorește să ajute familia Ambrus, o poate face apăsând butonul de mai jos!

Dacă cineva vrea să doneze, însă online nu poate și dorește să doneze prin transfer banca, mai jos poate găsi datele bancare ale Fundației noastre:

Fundația „Juventus” Alapítvány

RO29 BTRL 0210 1205 2417 56XX

Banca Transilvania Miercurea Ciuc

Observații: AMBRUS GYERMEKEK

Le mulțumim tuturor pentru ajutor!