Project Description

Povestea lui Ákos

La începutul anului 2018, când Ákos avea doar trei ani, a fost diagnosticat cu tumoare a ganglionilor toracici, și a urmat o serie de tratamente la pediatria Luis Turcanu din Timișoara, după care în Târgu-Mureș și București. La începutul anului am demarat acțiunea de colectare a capacelor, împreună cu Asociația Életmentő kupakok.

Cooperarea noastră a fost un succes, iar în Miercurea Ciuc s-au adunat 550 kg de capace și alte plastice reciclabile în perioada Februarie-Aprilie 2018, dar între timp s-a aflat că băiețelul se află în fața altor încercări, din această cauză sa continuat adunarea capacelor pentru ajutarea lui Ákos. Capacele adunate și în alte orașe, de către Asocația Életmentő kupakok s-au valorificat împreună cu cele strânse în Miercurea Ciuc, astfel a rezultat o sumă rezonabilă cu care am putut contribui la tratamentul băiatului.

Ákos în prezent este acasă cu familia în județul Covasna, dar merge la controale regulat, ultima dată a fost la Târgu-Mureș. Ar avea nevoie de un examen histopatologic, dar acest lucru este greu de realizat din cauza vârstei și a lipsei instrumentelor adecvate, familia căutând soluții în străinătate.

Daca doriți să-l ajutați pe Ákos în viitor, luați legătura cu fundația noastă!

Fundația “Juventus” Alapítvány

CIF:28063548

Miercurea Ciuc

Str. Iancu de Hunedoara 33A,ap.4

Jud. Harghita

Cont în lei: RO29 BTRL 0210 1205 2417 56XX, Banca Transilvania, Miercurea Ciuc

Observații: Ákos

office@juventutti.ro