Project Description

Povestea lui Bettina

Bettina s-a născut în 2005, cu o malformație cardiacă complexă. Prima sa operație a avut loc la vârsta de opt luni, și de atunci a suferit deja șase operații. În prezent trăiește cu o valvă mecanică și pacemaker. Fetița de treisprezece ani este sub tratament continuu, și merge și face constant analize de sânge. În vederea efectuării acestor analize la domiciliu, familia a considerat necesară achiziționarea unui aparat de măsurat INR.

Ca rezultat al ajutorului nostru la începutul anului 2017 au reușit să achiziționeze aparatul de măsurat INR, suma necesară a fost pusă la dispoziția familiei de către fundația noastră (cu ajutorul sponsorilor). Potrivit celor spuse de mama fetiței acest aparat ușurează foarte mult viața lor, deoarece analizele de rutină pot fi efectuate acasă.

În momentul actual, Bettina este elevă în clasa a șaptea al unui gimnaziu, iar împreună cu colegii de clasă participă frecvent la activitățile de binefacere și de școală ale fundației noastre. Într-adevăr aparatul a făcut mai ușoară viața ei cotidiană, însă Bettina are de înfruntat în mod continuu provocări. Începând cu anul 2018, din cauza valvei, trebuie să se deplaseze mai frecvent la control în Ungaria, și este și sub tratament medicamentos continuu..

În cazul în care doriți să o ajutați pe Bettina, găsiți mai jos datele bancare ale fundației noastre pentru virament bancar:

Fundația „Juventus” Alapítvány

CIF: 28063548

Miercurea Ciuc

Str. Iancu de Hunedoara 33/A/4.

Jud.: Harghita

Cont IBAN in lei: RO29 BTRL 0210 1205 2417 56XX

Banca Transilvania Miercurea Ciuc

Detalii: Bettina

Pentru mai multe informații luați legătura cu noi:

office@juventutti.ro