Deși evenimentul a fost anulat din cauza pandemiei de COVID-19, sprijinul a fost realizat! Dar, să începem de la început.

Vara asta, o profesoară de la Infinity yoga din Budapesta ne-a contactat cu scopul de a organiza un eveniment caritabil de yoga și de a folosi banii strânși pentru a sprijini copiii defavorizați din Miercurea Ciuc. Ideea și povestea profesoarei de yoga ne-a atras atenția, deoarece și ea la rândul ei a crescut în condiții dificile în Miercurea Ciuc, așa că nu a existat nicio îndoială cu privire la răspunsul nostru.

Evenimentul „Flow yoga pentru alții” din Miercurea Ciuc nu a putut fi organizat din cauza pandemiei, dar înregistrările online și intenția de a sprijini prin Infinity yoga au fost un succes: s-a strâns în total suma de 480 de lei, pe care i-am cheltuit pentru rechizite școlare. În septembrie, în timpul acțiunii de caritate pentru adunarea de rechizite, am cumpărat caiete în valoare de 280 de lei, iar la începutul lunii Noiembrie am cheltuit suma de 200 de lei pe rechizite școlare pentru a-i sprijini pe copiii aflați în dificultate.

Vă mulțumim foarte mult pentru donații, ne bucurăm că am găsit astfel de susținători constanți și simpatizanți în ciuda situației actuale! Le mulțumim celor de la Infinity yoga pentru că ne-au contactat cu această idee și sperăm să putem lucra împreună și în viitor!