Project Description

Începând din luna Martie s-a desfășurat pentru a patra oară cu succes acțiunea de strângere de donații: iar cu ajutorul vostru am reușit din nou să strângem suma necesară, așadar am pregătit și am predat pachete de alimente către 35 de familii nevoiașe și aflate în situații dificile.

La data de 25 Iunie 2020, mașinile noastre au devenit cu 600 de kg mai grele, am pus în ele 70 pachete pline de alimente în primele ore ale dimineții, după care am pornit la drum cu obiectivul de a preda pachetele celor 35 familii nevoiașe și aflate în situații dificile. Din suma trimisă prin intermediul interfeței pentru donații online și prin virament bancar, precum și din cei 2% din impozitele de venit redirecționați, am cumpărat 105 bucăți de pateu, 70 pachete de făină, 70 pachete de paste făinoase uscate, 70 pachete de mălai, 35 pachete de fasole, 35 pachete de orez și 70 de litri de ulei, precum și 35 pachete de zahăr, 50 batoane de salam, 70 pachete de biscuiți, 35 pachete de margarină, 70 borcane de gem, 70 pachete de brânză topită, 70 de litri de lapte și 35 de bucăți de pâine.

Auzind și văzând poveștile familiilor, suntem convinși că donația în valoare de 3132 lei a fost cheltuită cu folos. Vă mulțumim tuturor pentru ajutorul și pentru suportul oferit pentru ajutorarea acestor copii minunați!