Totdeauna când terminăm o acțiune urmează următoarele sarcini: scriem rapoarte, alegem pozele, facem calculele și le publicăm.

Dar acum… acum aceasta sarcină va fi altfel, s-a schimbat. Poate că în urma celor două săptămâni intensive trăite, cu mai multe efecte/impulsuri primite, cu mai multă oboseală, întâlnind cazuri uimitor de grave, sau chiar în ciuda situației grave, ne-am întâlnit situații încurajatoare.

Aceste efecte au adus multă fericire, bucurie, mândrie, punând pe cântar în fiecare zi ajungând acasă de pe drumurile noastre satisfăcuți, putem spune: „a zecea zi de naştere a lui Juventutti exact așa a derulat aşa cum ne-am dorit. Am făcut şi facem ceea ce facem în general în fiecare zi, doar acum în parametri festive și uriașe. Am sărbătorit exact așa cum ne-am visat. Dar/Numai cu astfel de evenimente au decurs cele două săptămâni pline cu evenimente intense. Ne-am propus de câteva luni în urmă un scop uriaș pentru aniversarea noastră de 10 ani. Așa ceva încă nu s-a mai întâmplatca în cadrul unei campanii să ne propunem să adunăm 10000 de lei, și

să ajungem la fiecare familie care a solicitat ajutor de la noi,

în cadrul unui singur campanie. Acum am reuşit cu ajutorul vostru, cei care a-ți făcut donații, cei care a-ți cumpărat felii de tort virtuale.

Donaţia online a început pe 1 februarie și în 52 de zile am reuşit să adunăm suma stabilită chiar s-o depășim cu 60 de lei.

În total 189 de donatori au decis să ne ajute cu donații: prin transfer bancar 1 360 de lei, prin transfer de card online 8 700 de lei, în mai puțin de două luni.

Toată suma am cheltuit pe alimente: cu câte două-două pachete mari am reușit să-l ajutăm pe fiecare familie, ceea ce înseamnă că 210 pachete mari au ajuns în mașinile noastre între 22 martie și 1 aprilie, care a ajuns în 16 localități (Miercurea Ciuc, Lunca de Jos, Valea Rece, Ciaracio, Ciba, Tomești, Ciceu, Madaraș, Siculeni, Ineu, Sândominic, Misentea, Bancu, Sânsimion, Sântimbru, Tușnad) unde l-am predat familiilor nevoiași.

În cadrul acestei acțiuni am fost la 105 de familii, unde ne-am întâlnit cu 337 de copii,

și tot atâtea amprente de mâini micuțe am cerut de la ei în cadou ca rămână o amintire de neuitat a 10-ea zi de naștere. Am rugat copii să își vopsească mâinile și să ne lasă pe o hârtie amprenta lor, deoarece în viața fundației ei sunt cei mai importanți și în viața noastră au lăsat deja urme.

Da, și am dorit să vadă toți cei care ni s-au alăturat , ne-au ajutat în orice formă, să vadă la câți copii am reuşit să oferim bucurie, prin donatii, gesturi mici, faptele bune.

Faptul că acțiunea de 1 000 de felii de tort pentru copii nevoiași sa încheiat cu succes, este un mare mare lucru pentru noi. Era un moment de fericire când am văzut că s-a adunat suma propusă. Acest lucru ne-a arătat cât de mult apreciaț este muncă noastră, țelurile noastre! Cu drag ne ajutați, într-adevăr sunțeti oameni foarte buni, și o comunitate uimitoară. Niște oameni cărora nu este indiferent, cărora le pasă de situația oamenilor mai puțini norocoși, să le fie de ajutor. Sunteţi oameni cărora le pasă ca și nouă, situația, viața și viitorul acestor copiilor nevoiași.

Da, și aceste gânduri ne dau putere zi de zi, și pentru acesta știm că lucrul început trebuie să continuăm.

Acum am împlinit 10 ani, dar dacă avem o comunitate așa de susținătoare lângă noi, cu siguranță vom fii și peste cincisprezece, douăzeci, douazeci și cinci, și cine știe încă câți ani și asta mulțumită tuturor care ne ajutați.

Mulțumim!