Pe 5 iulie 2023, am organizat o excursie Fenomen pentru 13 copii minunați, care au terminat clasele 6 și 7, cu bune abilități mediale și care cresc în sistemul de protecție a copilului.

Prima noastră oprire a fost dedicată unor exerciții de cunoaștere cu copiii, apoi am distribuit pachete de gustări, în care fiecare a găsit apă minerală, un sandviș, un măr și napolitane, pentru a-și potoli foamea și setea pe drumul către Brașov.

Punctul culminant al evenimentului a fost cursa de karting, pe care copiii au încercat-o cu entuziasm la Prejmer Raceway. Bucuria cursei auto i-a captivat pe copii, și au experimentat cu bucurie emoția vitezei. Toți am adunat experiențe captivante!

A urmat un prânz delicios, unde copiii au putut să se refacă, împărtășindu-și experiențele. Atmosfera plăcută și conversațiile veselice au însoțit mesele, și s-au născut noi prietenii.

În cursul după-amiezii, am vizitat un parc de trambuline, unde copiii au putut sări în voie.

În autobuz, pe drumul de întoarcere, deși copiii erau obosiți, au cântat vesel, și autobuzul a fost plin de melodii vesele.

Fundația Juventutti se bucură și este onorată să sprijine copiii crescuți în sistemul de protecție a copiilor. Ne străduim să oferim experiențe de neuitat la fiecare astfel de excursie.