Project Description

Din păcate acest articol este disponibil doar în Maghiară. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

2023. július 5-én Fenomén kirándulást szerveztünk 13 csodálatos, 6. és 7. osztályt végzett, jó médiával rendelkező és a gyermekvédelmi rendszerben nevelkedő gyerek számára.

Első megállónkon pár ismerkedő gyakorlatot végeztünk a gyerekekkel, majd kis uzsonnás zsákokat osztottunk ki, amiben mindenki talált ásványvizet, szendvicset, almát és nápolyit, hogy csillapítani tudják éhségüket és szomjukat a Brassóig tartó úton.

Az esemény fénypontja a gokart-ozás volt, amelyet izgatottan próbáltak ki a Prejmer Raceway-nél. Az autóversenyzés öröme megszállta a gyerekeket, és boldogan tapasztalták meg a sebesség izgalmát. Mindannyian magával ragadó élményeket gyűjtöttünk!

Ezt követően következett egy ínycsiklandó ebéd, ahol a gyerekek feltöltődhettek, közben pedig megoszthatták az élményeiket. A jó hangulat és a vidám beszélgetések végigkísérték az asztalokat, és új barátságok születtek.

A délután folyamán ellátogattunk egy trambulinparkba, ahol a gyerekek felszabadultan ugrálhattak.

A buszon, a hazafelé utazás során a gyerekek, bár fáradtak voltak, vidáman énekeltek, és a busz vidám dallamokkal telt meg.

A Juventutti Alapítvány örömmel és alázattal támogatja a gyermekvédelmi rendszerben nevelkedő gyermekeket. Azon igyekszünk, hogy minden egyes ilyen kirándulás életre szóló élményeket nyújtson számukra.