Ultimul an a fost o perioadă grea pentru toată lumea. A fost o perioadă cu urcușuri și coborâșuri, s-au publicat programe, s-au anulat programe, au fost cursuri online, și offline, dar aceste aspecte le știe foarte bine toată lumea fiindcă toți am simțit aceste lucruri pe pielea noastră și a familiei noastre.

Am lansat programul Nagy Erőd Kihívás, care în primă fază a fost în formă de scrisoare, pe parcurs am trecut pe online, după aceea ne-am putut întâlni cu câteva clase să le discutăm exercițiile pe care le-au făcut individual, iar la final am trecut din nou în totalitate online. Cu un cuvânt: a fost haos.

Însă se apropia luna iunie și ziua copilului, iar aceasta sărbătoare la noi este foarte importantă și în ziua aceea totul se învârte în jurul jocului. Am decis, am planificat, am stabilit și am pornit în lumea mare. Adică mai exact în Miercurea-Ciuc și împrejurimile Ciucului, însă a fost o mare provocare pentru noi pe care am adorat-o!

Caravana – Maratonul de joacă de ziua copilului s-a desfășurat timp de 11 zile, între 28 mai 2021 și 15 iunie 2021, în acest interval am călătorit în total 398 km, să ajungem în 19 școli din 16 localități. Am vizitat școliile care au participat la programul Erőd, ne-am întâlnit cu elevii programului și am petrecut câte o oră cu ei jucându-ne jocuri creative în  echipă creative.

Acest program a fost ajutat de 2 lideri, 3 ajutoare participând în total la 28 actvități distractive. 1.400 de minute plin dezâmbet, distracție și chef bun petrecut cu copii. Jocurile s-au petrecut în aer liber, de câteva ori ne-am mutat sub acoperiș din cauzaploi. Uneori ne-am bronzat, alteori ne-am udat, însă jocurile nu s-au oprit, distracția a continuat!

Mulțumim că ați fost alături de noi și v-ați jucat cu noi. Mulțumim pentru primirea caldă de care ați dat dovadă. Ne-am bucurat foarte mult că v-am văzut din nou și că am putut petrece un timp prețios împreună. Ne întâlnim la toamnă!