Pe 15 decembrie, în cadrul unei acțiuni emoționante de Crăciun, am livrat colete alimentare de Crăciun pentru 30 de familii numeroase nevoiașe, oferind astfel ajutor și ușurare pentru 123 de copii și familiile lor în această perioadă festivă.

Am selectat cu mare grijă conținutul pachetelor, pentru a oferi un ajutor real.

Fiecare pachet conținea pâine proaspătă de la brutăria Molnár din Gyimes, precum și alimente de bază, dulciuri delicioase și fructe proaspete, cu scopul de a ușura situația dificilă a familiilor nevoiașe în perioada sărbătorilor.

Am livrat personal fiecare pachet, și a fost foarte emoționant să vedem fericirea reflectată pe fețele copiilor. Întâlnind cuvintele de mulțumire și zâmbetele familiilor, am simțit cu adevărat spiritul Crăciunului.

În timpul acțiunii, un total de 8 voluntari ne-au ajutat, inclusiv studenții de la Sapientia, care au participat cu mare entuziasm la asamblarea și distribuirea pachetelor. Le mulțumim pentru acest efort extraordinar și sprijin.

Această acțiune a subliniat pentru noi importanța sprijinului comunitar și a unității. Suntem mândri că am făcut parte din această inițiativă și că am putut ajuta familiile numeroase nevoiașe în perioada Crăciunului.