Să ne aducem aminte că şi în acest an la fel ca și în anii trecuți există foarte multe familii nevoiașe sau mai puțin norocoase. Anul acesta prin intermediul acțiunii Puncte de colectare pentru Crăciun!” puteți face donații în trei moduri, atât în localitatea Miercurea Ciuc cât și în mediul online.

1. Cautați Punctele de colectare pentru bunuri materiale unde se adună alimente sau produse pentru igienă.

Achiziționați produse și dacă doriți să le donați le puteți lăsa în punctele de colectare unde apare logo-ul Fundației Juventutti până la data de 17 decembrie. În momentul de față avem două puncte de colectare pentru a evita deteriorarea produselor adunate.

În Supermarketul Merkúr de lângă piață (Miercurea Ciuc, str. Pieții) puteți dona următoarele produse: făină, mălai, griș, pesmet, orez, zahăr, budincă, cafea, ceai, cacao, conserve (conserve de pește, conserve de carne, conserve de porumb, conserve de mazăre) murături, pateu, fasole, sare, piper, condimente, ulei, oțet, paste, dulcuri și alte alimente care se pot păstra mai mult timp. Vă rugăm ca în acest Punct de bunuri materiale să lăsați doar alimente.

La etajul Magazinului Comcolor (Miercurea Ciuc Str. Harghitei) puteți dona produse pentru igienă: hârtie igienică, servețele umede, scutece, săpun, gel de duș, șampon, pastă de dinți, periuță de dinți, deodorant, tampoane, creme, loțiuni de corp, detergenți de rufe, detergenți pentru vase, bureți, și alte echipamente pentru igienă.

2. Cautăți în oraș punctele de colectare pentru bani unde veți putea dona 1-2 lei pentru familiile nevoiașe pentru Crăciun până la data de 17 decembrie.

Din bănuții adunați vom cumpăra alimente, care înainte de Crăciun vor fi împărțite familiilor nevoiașe din zonă. Punctele de colectare pentru donații în bani vor putea fi găsite în următoarele locații:

  • Harmopan– cutiile pentru donații pot fi găsite în toate magazinele Harmopan din Miercurea Ciuc
  • Cofetăria Novák – str. Petőfi utca, nr. 34
  • Cofetăria Bakó– str. Liviu Rebreanu utca, nr. 38 și str. Kossuth Lajos, nr. 11/13
  • Cofetăria Nagymama – Pța. Libertății, nr. 13
  • Cofetăria Mokka– str. Lunca Mare, nr. 16
  • Magazinele Mixt Com SRL – str. Leliceni, nr, 41 și str. Patinoarului, nr. 45
  • Fundația Juventutti– str. Kőrösi Csoma Sándor, nr. 2

3. Dacă nu sunteți din Miercurea Ciuc, dar totuși ați dori să ajutați puteți dona online dând click pe butonul Donează aflat pe pagina de internet a fundației noastre.

Din bănuții adunați online vom cumpăra alimente pentru familiile nevoiașe din Miercurea Ciuc și împrejurimile Ciucului. Donațiile online pot fi făcute până pe data de 17 decembrie. Dacă aveți întrebări legate de donațiile online apăsați aici.