La mijlocul lunii mai 2021, a fost lansată aplicația Hamm, prin care a devenit posibil ca oamenii să  contribuie cu donații online de a surprinde pe copiii nevoiași cu pizza în Ziua Copilului.

În calitate de partener principal al lui Hamm, am ajutat ca copiii nevoiași să-și umple burtica lor cu pizza delicioasă, pentru că mult probabil au parte de o astfel de experiență foarte rar sau nici măcar nu au gustat această delicatesă preferată a copiilor. Da, cunoaștem și astfel de copii, iar acum datorită inițiativei am reușit să îi surprindem și pe ei! Pentru a ajuta cât mai mulți copii, pe lângă Fundația noastră, Caritas (din Odorheiu Secuiesc și Gheorgheni) și Surorile Franciscane din Mallersdorf (Odorheiu Secuiesc) de asemenea ne-au fost parteneri.

În timpul campaniei, în aproape cele trei săptămâni, s-au strâns în total 5.755 lei de donații pe o platformă online de strângere de fonduri creată de Hamm. Pizza cumpărată dintr-o parte din suma totală (2.000 de lei) a fost furnizată de Caritas Alba Iulia, iar voucherele de pizza cumpărate din suma rămasă au fost distribuite de  către Fundația noastră copiilor nevoiași care trăiesc în sărăcie profundă. În plus, 40 de pizza au fost distribuite copiilor nevoiași în tabere de vară, de asemenea, datorită acțiunii.

Mulțumim tuturor celor care s-au implicat și ne-au ajutat! Vă mulțumim pentru încredere și pentru această surpriză minunată de Ziua Copilului pentru familiile asociate Fundației noastre. Ne bucurăm că în calitate de partener al Hamm, am putut să le ajutăm din nou!