Project Description

Pe 19 august 2020 a început donația online pentru familia Ambrus, iar datorită sufletelor bune ale oamenilor, într-o zi și jumătate ne-am atins scopul.

Scopul nostru a fost să adunăm 5000 de lei pentru familia Ambrus, iar acest scop a fost atins într-un timp foarte scurt, depășind chiar și suma de 5000 lei.

Cu ajutorul donațiilor prin card online de la 35 de donatori s-a adunat suma de 4600 lei, iar cu ajutorul transferului bancar de la 9 donatori s-a adunat suma de 1142 lei.

Suma totală asigură prânzul familiei timp de 115 zile.

Informându-ne de la școală și de la Consiliul Local al comunei Mădăraș, am aflat despre situația în care se află familia Ambrus. Comunitatea din Mădăraș ajută familia cu reînnoirea casei din care de câteva luni copiii au fost nevoiți să se mute. Toată lumea încearcă să-i ajute pentru a le putea da din nou o casă.

Mulțumim și în numele familiei donatorilor și celor care ne-au ajutat în orice fel ca într-un timp atât de scurt să se adune suma necesară pentru hrană. Ați arătat din nou că dorința de a ajuta este mai presus decât toate.

Mulţumim!