Comunitatea  Transylvanian Fanatics a început/iniţiat o acțiune pe 16 noiembrie 2020 căruia/la care s-a alăturat Hamm.ro, astfel 44 de familii din Miercurea Ciuc și împrejurimi au avut parte de o cină bogată de Sărbători.

Datorită celor două acțiuni, în total 157 de copii au primit pachete de alimente, care  le-au fost predate  pe 21 și 22 decembrie.

Transylvanian Fanatics a vândut bluze fanilor săi astfel contribuind la acțiune, iar hamm.ro a oferit 1% din valoarea comenzilor adunate prin aplicație. Fundația noastră a făcut astfel pachete  pentru familii.

Datorită celor doi parteneri în total s-a adunat suma de 6731 lei: din tricouri 4645 lei iar din comenzile hamm.ro, 2086 lei.

Pe data de 21 decembrie, împreună cu voluntarii fundației am pregătit pachetele care conțineau: conserve, dulciuri, brânzeturi, salam, gemuri, cremă de ciocolată, cacao, cozonac, pâine, legume și fructe. Fiecare familie a primit un pachet cu o valoare mai mare de 150 lei.

Prin acest succes chiar și în aceste vremuri grele am arătat ca dorința de a dărui este/există în oameni. Mulțumiri Transylvanian Fanatics și Hamm.ro pentru ajutorul dăruit.