Project Description

Pe data de 8 aprilie s-a îndeplinit un nou obiectiv de-al nostru prin care oamenii prin donațiile lor, au contribuit la ajutorarea copiilor aflați în situații dificile. Am reușit să strângem din nou suma de 5000 de lei, sumă care a fost cheltuită pentru alimente, iar pe data de 15 aprilie le-am putut ajuta pe cele 50 familii nevoiașe aflate în sărăcie extremă, așadar 169 de copii au beneficiat de donații de această dată. Aceasta constituie a doua etapă în cadrul acțiunii, fiindcă o strângere precedentă a aceleași sume am reușit-o în urmă cu ceva timp, despre ea puteți citi AICI.

Văzând, cum fetița de zece ani exclamă de bucurie când observă roșia proaspătă în pachet, când băiețelul cu buza murdară după o examinare atentă trage concluzia: „Mama, pachetul acesta e destul de greu!“ și fața lui reflectă fericirea lui, sau când copiii mici se uită de la o distanță respectabilă la dulciurile aflate în pachet, pentru că nu sunt încă convinși pe deplin, că ei îl vor primi exact pe acela: momentele acestea ne transmit că nu am greșit, iar donațiile au ajuns în locurile potrivite.

Pachetele pregătite pentru cele 50 de familii trăind în Miercurea-Ciuc și în jurul orașului, în condiții dificile, dar care sunt și afectate de riscul legat de starea de urgență națională au constituit în: 50 l de ulei, 50 kg de făină, 50 kg de paste făinoase uscate, 50 kg de mălai, 50 kg de fasole, 50 batoane de salam, 50 l de lapte, 50 kg de zahăr, 50 kg de orez, pateuri, margarină, supe instant, dulcețuri, mai mult de 300 de pachete de dulciuri, 104 kg de fructe și 100 kg de legume. Pachetele pregătite dinainte s-au distribuit în 15 localități pentru familii nevoiașe, cu mai mulți copii.

Trebuie să le mulțumim multor oameni pentru multe lucruri, bucuria noastră și a familiilor este aproape de nedescris. Vă exprimăm gratitudinea și mulțumirile noastre prin cuvintele președintei fundației noastre, Hasenec Tímea:

Așa cum de fiecare dată, trebuie, și acum dorim să mulțumim multor persoane pentru că ne asistă în munca noastră. În primul rând, bineînțeles, ne exprimăm recunoștința pentru cei care prin donații au făcut posibilă achiziția celor necesare care au fost puse în pachete. Mulțumiri speciale pentru Domino Trade S.R.L. pentru dulciurile donate copiilor, pentru Amigo&Intercost și Baraev S.R.L., care ne-au oferit reduceri de preț. Îi mulțumim lui Barni fiindcă ne-a ajutat în achiziția și distribuirea produselor și totul s-a efectuat fără complicații, îi mulțumim lui Orsi, Kata și Évi că ne-a facilitat munca la predarea pachetelor. Vă mulțumim mult pentru oferirile drăguțe, pentru atenția acordată și cuvintele încurajatoare: ne străduim ca și pe viitor să ne unim efectiv pentru cei care au nevoie de noi.