În data de 28 martie am organizat o strângere de donații, pentru ai ajuta pe copiii din Miercurea Ciuc și din zonă, care trăiesc în sărăcie extremă și pe cei care, în ultima perioadă, se confruntă nu numai cu dificultățile situației cauzate de pandemia COVID-19, dar și zi de zi cu lipsa de alimente sau cu foametea. După lansarea acțiunii caritabile online, suma de 5000 RON s-a strâns în doar o singură oră. Suma a fost cheltuită pentru cumpărarea alimentelor neperisabile și de bază. Acțiunea caritabilă încă nu s-a terminat, așteptăm donațiile în continuare, astfel încât să putem continua oferirea ajutorului. Dați CLIC AICI pentru a dona.

„Nu avem ce mânca, nu avem din ce să facem cumpărături pentru cele necesare și nici nu avem curajul să ieșim din casă.” – Cu câteva zile în urmă s-au auzit aceste cuvinte, când președintele Fundației a sunat mai multe familii nevoiașe, cu care ținem legătura de ani de zile, și pe care plănuiam să îi vizităm cu pachete de alimente în jurul Paștelui. Având în vedere situația apărută din cauza pandemiei, în data de 28 martie s-a organizat o strângere de donații online prin intermediul site-ului Fundației Juventutti, i-ar președintele fundației a relatat în direct pe Facebook detaliile acestei inițiative. În timpul discursului live, după lansarea acțiunii s-au strâns 5000 de lei în numai o oră, fapt pentru care dorim să vă mulțumim tuturor! Suma a fost cheltuită în totalitate pe achiziționarea alimentelor neperisabile și de bază, așadar 90 copii din 25 familii sărace, aflate în situații dificile sau în sărăcie extremă din Miercurea Ciuc și din zonă au beneficiat de alimente.

Pachetele bogate de alimente au fost pregătite din 76 kg de făină, 38 kg de mălai, 76 pachete de paste făinoase uscate, 38 litri de ulei, mai mult de 38 kg de orez, 152 bucăți de pateu și conserve de carne, aproape 18 kg de salam, 19 kg de fasole, 38 kg de zahăr, 76 kg de brânză topită, 38 margarine, 38 borcane de dulceață, mai mult de 13 kg de cașcaval, ciocolată, napolitane, biscuiți, 38 kg de banane, 11 kg de castraveți, 36 kg de roșii, 20 kg de ardei și 77 kg de portocale. Alimentele au fost livrate pe data de 30 și 31 martie, iar familiile au ținut să le transmită mii de mulțumiri celor care au putut dona: ”Mă voi ruga pentru oamenii care au strâns toate acestea și ni le-au adus.” – spunea o mamă care crește opt copii.

Vă mulțumim tuturor că ați contribuit la realizarea acțiunii: donatorilor, și celor care ne-au ajutat să îndeplinim acțiunea cu atât de mult succes!